Juridische bijstand krijg ik van advocaten kantoren

Mijn zaak is in behandeling genomen door vijf advocaten kantoren één voor de aansprakelijkheid van Medinova en één voor de aansprakelijkheid voor een ondeudelijk product en één om me bij te staan in de procedures bij het regionaal tuchtcollege en vervolgens één voor de procedure bij het centraal tuchtcollege  Het lijkt er op dat de arts ook eerder had kunnen weten dat het product niet geheel 100% goed was dat impliceerd dat Medinova dan ook aansprakelijk is voor het gebruikte materiaal.

Het verloop en afloop van de procedure zal als de procedures gevoerd en afgewikkeld zijn ook hier gepubliceerd worden ( dat kan nog wel even duren  ;-(  )

Aansprakelijkheid Medinova  wordt bijgestaan door www.das.nl  is nog in behandeling en wordt voortgezet door  http://www.vbsadvocaten.nl/ 

Aansprakelijkheid  johnson&johnson wordt bijgestaan door  http://www.hijink.com/ is nog in behandeling

Klacht bij het regionaal tuchtcollege is bijgestaan door www.boskampwillems.nl ( mr. A.Noordhof ) de klacht is inmiddels gegrond verklaard.

Klacht bij het centraal tuchtcollege is behandeld door: http://www.salval.com/  ( mr. K.T.B Salomons ) de klacht is inmiddels gegrond verklaard