klachten onnodige medische ingreep

HIER LEEST U MIJN KLACHTEN OVER DE MEDISCHE BEHANDELING

OVERIGENS BEN IK NIET DE ENIGE DIE EEN TUCHTKLACHT TEGEN VAN OMMEREN HEEFT INGEDIEND LEES HIER DE UITSPRAAK VAN EEN ANDER SLACHTOFFER

 

De derde tuchtklacht was ik van plan zelf in te dienen helaas heeft het lang op zich laten wachten tot ik een rapportage had van een medisch deskundige. Na een lange strijd is het precies de deskundige geworden die ik niet heb gewild... om het simpele feit dat deze door de VvAa en Medinova mij werdt opgedrongen. In de briefwisseling met de directie kunt u lezen dat zelfs mijn helft van de kosten betaald zou worden door medinova!! ( puntje bij paaltje was ook dit een wasse neus van Arnoldy ) maar "elk nadeel heb zn voordeel " zelfs de enige arts in Nederland die ze hebben willen hebben heeft de totale gang van zaken bij Medinova afgekeurd, zie ook de uitspraak op de home. 

Helaas heeft de medicatie tegen de pijn die ik opliep na de onnodige operaties bij medinova er flink ingehakt de dosis morfine is telkens opgehoogd om af en toe een randje van de pijn kwijt te raken.. het is er van gekomen dat het tot een morfine afhankelijkheid is gekomen dwz dat buiten de vele pijnmomenten mijn lichaam om steeds meer ging vragen. De artsen hebben me nu ingesteld op methadon.. vrschrikkelijk is dat, ben heel mijn leven zeer fel tegen drugs geweest en heb nu de medicatie van een junk.. maar goed dit was ook de reden dat ik niet verder ben gegaan met mijn blog.

Ik heb een aalmoes van de verzekeraar aangboden gekregen voor mijn verwoeste leven als chronisch pijnpatient n.a.v de rapportage, Medinova is niet terug gekomen op de gedane beloftes van maar 2013 waar mijnheer de directeur e.e.a even zou bespoedigen en dan zou bezien wat medinova uit  moreel oogpunt bij de schade zou gaan leggen, dit natuurlijk alleen n.a.v de uitspraak van de klachtenccm zie elders op deze site.

Gelukkig heb ik een goede advocaat bereid gevonden mij bij te staan in de derde tuchtprocedure tegen van Ommeren Mr. Salomons behaalde al eerder een goed resultaat in hoger beroep bij het centraal tuchtcollege dus met de rapportage van de medisch deskundige en de juridische bijstand van mr Salomons ga ik de volgende tuchtprocedure in het volste vertrouwen tegemoed.